BUKTI KAMI MENGHANTAR PESANAN ANDA

TIADA UNSUR PENIPUAN,DIJAMIN SAMPAI!

Anda Boleh Kesan Lokasi Pesanan Anda Sekiranya Tidak Sampai Lebih Dari 2 Hari Dengan Memasukkan No. TRACK CODE Poslaju  (Akan Diberi Oleh Pihak Kami Selepas Penghantaran Di Buat)      Di Kotak Sistem DIBAWAH Ini.

 

BUKTI PENGHANTARAN DIJAMIN SAMPAI:

 

Sila Ikuti Langkah Di Bawah Utk Pembelian

.........................................................................................................................................................

Langkah 1 : Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran berjumlah Rm190.00 sahaja ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit

Masukkan alamat email myorder2u [@] yahoo.com untuk rujukan bagi perbankan online

*Nota : Gantikan [@] dengan @ tanpa kurungan

Penting : Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi ( resit jika cash deposit ) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan di kemudian hari.

Arahan : Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk dikirimkan kepada kami menggunakan borang di bawah.

 

Langkah 2 : Arahan Pengesahan Bukti Bayaran (PENTING)

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

 

Borang Pengesahan Pembayaran

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

* menandakan ruangan tersebut WAJIB di isi.

 
Nama Penuh Anda
:
*
Alamat Email Anda
:
*
No.Telefon Anda
:
*

Alamat Surat Menyurat
*Penting

:
Produk & Pembayaran
:
Kaedah Pembayaran
:
*
Tarikh Pembayaran
:
*
Masa Pembayaran
:
*
Bukti Transaksi Pembayaran
:
*
Nota Tambahan (jika perlu)
:
Salin Semula Kod Sekuriti
:
=
 
  

 

Jika anda menghadapi sebarang masalah sewaktu melakukan pembayaran atau pengesahan atau mempunyai sebarang persoalan berkenaan produk diatas, jangan cemas... hantarkan pesanan anda kepada kami dan kami akan membantu anda.

Bantuan SMS/Call : 016-3959750

 

Langkah 3 : SMS Butir Pesanan ke 016-3959750

*contoh SMS Butir Pesanan seperti dibawah

 

eXTReMe Tracker